Sport og fritidsysler

Utenom jobb og min største fritidsinteresse som er slektsforskning, deler jeg tiden mellom sportsaktiviteter og familie. Jeg har alltid likt å prøve mange ulike idretter fra ekstreme lagidretter som amerikansk fotball og ishockey til ekstremt individuelle idretter som orientering. Jeg er en ivrig fotograf og sesongen 2006 var hovedmotivet sommerfugler.

Jeg spiller for tiden rinkbandy i bedriftsserien vinterstid, er trener for Jutuls G94- og G97-ishockeylag og har sesongkort på Jordal Amfi der Vålerenga spiller hjemmekampene i eliteserien i ishockey. Jeg har også spilt volleyball, basketball, innebandy, europeisk fotball og amerikansk fotball. For moro skyld spiller jeg ishockey hver søndag i Bærum Ishall med Hellerud Piranhas.

Jeg har en sølvmedalje fra bedrifts-NM i orientering (stafett) og synes det er sommersporten fremfor noen, i tillegg til frisk luft og flott natur (og våte myrer) er det en sport som utfordrer både kreativitet og problemløsningsevne under fysisk og psykisk press. Jeg forsøker også å gå en del på ski i marka, svømmer jevnlig og skulle ønske jeg hadde tid til å stå mere slalom enn det jeg har for tiden.

Barna mine spiller i Evje Skoles Musikkorps. Musikk er for tiden kun noe jeg lytter til og nyter. God musikk kan ikke settes i bås og jeg liker derfor alt fra klassisk og jazz til techno og hardrock, med en forkjærlighet for det symfoniske og melodiske.© Carlin's Algoritme Fabrikk 2003-2007